Pui cu paste

de ianculubita in Pui, 9 Mai 2011 | 1429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1punga de paste scurte
  • 5ciocanele
  • 1ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • condimente pentru pui
  • 1cutie de rosii in bulion
  • 50ml.ulei
  • sare,piper
  • 1crenguta de maghiran
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu paste:

Ciocanelele spalate,se prajesc in ulei incins si se scot pe o farfurie;in uleiul ramas,se calesc ceapa si usturoiul taiate fin,se adauga rosiile si dupa ce s-a format un sos,se adauga ciocanelele,se condimenteaza si se pune 1cana cu apa;dupa 10-15min.de fiert incet,se adauga pastele fierte separat si scurse;se serveste cu salata verde.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui cu paste 104039
retete culinare - Pui cu paste 104040
retete culinare - Pui cu paste 104041

COMENTARII (8)

cristiana_dana 1

09.05.2011, 22:39

MotanLaOale 1

10.05.2011, 08:49

adry88 1

10.05.2011, 15:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S