Pui cu salvie umplut cu orez

de aziz in Pui, 17 Mar 2011 | 4025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • 125 gr orez (de care doriti, eu am pus cu bobul rotund)
  • 2 cepe mari
  • o mina patrunjel verde
  • citeva frunze de salvie
  • jumatate de lingura oregano uscat
  • usturoi 3-4 catei
  • o lingura supa instant
  • o lingurita sare
  • un vf de lingura piper
  • un vf de lingura turmeric
  • un vf de lingura curry
  • un vf lingura scortisoara
  • citeva linguri cu ulei (3-4)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu salvie umplut cu orez:

spalam bine puiul .

facem o pasta din toate condimentele si uleiul.

punem o lingurita din amestec in orez .

punem inauntru, in pui, patrunjelul verde intreg si o jumatate de ceapa si orezul condimentat +un catel de usturoi.

acum facem mici incizii cu vf cutitului  in piept, in picioare, in care vom pune bucatele de usturoi.

masam apoi puiul cu pasta din condimente si lipim peste frunzele de salvie si oregano

il inchidem in folie de aluminium sau in punga pt cuptor.

se pune jumatate cana apa fierbinte in punga dupa care se inchide si se da la cuptor 200 grade ,cam 40-50 minute

se scoate, se deschide punga se stropeste cu supa din punga si se mai da putin in cuptor pina se rumeneste frumos.

se serveste cu salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu salvie umplut cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

mamaieelena 1

20.03.2011, 13:22

buuuuunn

aziz 1

20.03.2011, 14:11

mamaie,adevarat e oale si ulcele dar a fost extraordinar de bun

MVMih 1

28.03.2011, 14:42

Arata super. Trebuie sa fie tare bun. Nici eu nu prea am folosit salvie pana acum. E o reteta de facut.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu curry