Pui cu smantana

de camelia75 in Pui, 12 Sep 2013 | 6587 vizualizari

 

Dupa o vara in care n-am avut concediu,plina de probleme,revin cu o reteta care sper sa fie placul multora.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4-5 catei de usturoi pisati
  • 50 ml Ulei de masline/floarea soarelu
  • 2 buc Cepe albe/rosii
  • 400 gr Smantana
  • 1 lingura Faina
  • 1 cana supa de pui/apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

1.Curatati si spalati pulpele de pui,apoi puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute.Dupa ce au fiert le scoateti din apa si le lasati la scurs.

2.Intr-o tigaie incingeti uleiul si prajiti pulpele pe ambele parti.Scoateti pulpele pe o farfurie pe care ati asezat servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.

3.Taiati ceapa marunt,apoi o caliti in uleiul in care ati prajit carnea pana devine translucida(3-4 minute),apoi adaugati faina si mai lasati la calit inca 3-4 minute amestecand continuu.

4.Adaugati smantana,usturoiul si potriviti cu sare si piper dupa gust.Daca sosul este gros subtiati-l cu supa de pui.

5.Adaugati in sos pulpele de pui si mai lasati sa fiarba 4-5 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

12.09.2013, 20:15

Ce buuun si gustos

Panacris 1

12.09.2013, 20:16

camelia75 1

12.09.2013, 20:49

Fetelor,v-am simtit lipsa!! Va pup dulce!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui frantuzesc cu ciuperci si smantana