Pui cu smantana si cartofi

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 4146 vizualizari

 

Recipe by Edith.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200g smantana
  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 lingurita faina
  • 150g cascaval
  • sare,
  • piper,
  • boia dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si cartofi:

-Condimentam pulpele taiate in doua si le bagam la cuptor pentru 25 min. -Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim impreuna cu cartofii taiati cubulete, dar nu lasam foarte mult, ci sa fie facute doar pe jumatate. -Acest amestec il adaugam peste pulpe. -Bagam iar la cuptor si mai lasam in jur de 20 min. -Intre timp amestecam smantana cu faina, cascavalul si boia. Turnam peste pui si mai lasam apoi inca 10 min in cuptor.

 

COMENTARII (5)

kamy 1

06.10.2010, 09:43

meosiris 1

06.10.2010, 11:15

Retele existau pe blogul meu si acolo erau puse cu slow motion insa am lipsit ceva timp si acum am incercat sa le adaug pe toate aici intr-o seara...ceea ce am si reusit...aproape.
Sper sa va dau idei noi si sa le incercati cu incredere!

elena1988 1

24.02.2011, 09:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21