Pui cu smântână şi ciuperci

de madi_marin in Pui, 4 Sep 2012 | 6340 vizualizari

 

E un preparat foarte uşor de pregătit şi foarte gustos.Vă invit la masă!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui fară os
  • 1 cutie de ciuperci tăiate
  • 1 plic supă-cremă de ciuperci
  • 2 linguriţe de făină
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smântână şi ciuperci:

Se fierbe carnea tăiată în cubuleţe.

Într-un alt vas se pun 400 ml apă rece şi se toarnă plicul de supă-cremă. Se pune vasul la foc mic. Se dizolvă făina în puţină apă rece, apoi se toarnă peste supă şi se fierb împreună până se îngroaşă. Se adaugă smântâna , ciupercile scurse de zeama din conservă şi cubuleţele de pui fierte, apoi se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smântână şi ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Mutulica 1

11.09.2012, 08:36

puiul asta merge mai bine cu ceva picant , ca de pilda poza ta .

madi_marin 1

12.09.2012, 18:12

Mutulica...nu mi-am dat seama ca asa pare poza mea, dar inseamna ca se potriveste daca tot suntem pe un site culinar....

Krystyan Trendy 1

15.06.2014, 09:59

foarte gustos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor