Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Stiti retetele acelea care sunt atit de bune incat atunci cand termini de mancat mai vrei o portie ? Asa este cu reteta aceasta .DELICIOASA .
Reteta am gasit-o la Gabitza ( Gaby_d) si a fost pe placul intregii familii.
Merita incercata !
Carnea o spalam si o punem la fiert in apa rece cu sare. Cand carnea a fiert, scurgem apa,indepartam pielita si punem carnea deoparte . ( daca va place puteti pastra si pielita pulpelor ) .
Punem ulei la incins intr-o tigaie antiaderenta la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins,punem bucatile de carne ,le stropim cu sosul de soia si le lasam la calit pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti .
Adaugam apoi ceapa spalata si tocata marunt si lasam la calit cateva minute .
Separat amestecam apa cu , cubul knorr ( daca aveti supa de pui e si mai bine ! ) si adaugam in tigaia cu carne .
Dam focul la mic spre mediu si lasam la fiert circa 20 minute .Potrivim de sare si piper .
Separat amestecam smantana cu mustarul . Punem din sosul din tigaie,amestecam , apoi turnam sosul de smantana in tigaia cu carne.
Punem si caperele ,amestecam bine si lasam pe foc inca 5-10 minute.
Inchidem focul,punem in farfurii si servim !
Pofta buna !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult