Pui cu sos de mere

de Miha in Pui, 12 Apr 2010 | 8035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 mere
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 100 ml suc de mere
  • 50 g unt
  • 1 cana supa de carne
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de mere:

Pieptul de pui se taie cubulete si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Merele se taie in sferturi sau felii mai groase, li se scot samburii si se stropesc cu zeama de lamaie.

Topim untul intr-o tigaie, adaugam carnea si o prajim pe toate partile. O scoatem pe un platou si o pastram la cald. Adaugam merele si cimbrul si le calim putin. Punem, din nou carnea si stingem cu sucul de mere si supa de carne. Lasam sa dea cateva clocote. Punem smantana si mustarul si omogenizam.  Fierbem la foc mic, pana incepe sa se ingroase.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

12.04.2010, 21:28

e implicit))saaau..cauta o femeie care gateste)

mihaelar63 1

12.04.2010, 21:29

deosebit si interesant , felicitari

nadina73 1

12.04.2010, 21:41

interesanta combinatie,felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chicken nuggets