Pui cu sos de rosii

de lilik in Pui, 23 Mar 2011 | 4153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 copanele de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa verde(fara frunze)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 tulpina de telina
  • 1/2 pahar vin alb
  • 500 gr rosii in suc propriu
  • 2-3 pahare cu apa
  • 2-3 cartofi
  • sare,piper,oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii:

Curatam ceapa,morcovul,telina si usturoiul si le tocam(cat se poate de mic),apoi le punem la innabusit cu putin ulei.

Intre timp spalam copanelele si le punem peste legume(dupa 2-3 minute de cand le-am pus la innabusit) si le intoarcem pe toate partile apoi stingem cu vinul,lasam sa se evapore si punem rosiile (dupa ce le-am pus in blender)si apa.

Lasam sa fiarba la foc mic iar dupa 30 de minute circa(cand puiul e aproape gata) punem cartofii curatati si taiati in 2 sau 3 depinde cat sunt de mari.

Potrivim de sare si piper,punem putin oregano si lasam pe foc pana sunt fierti cartofii.

TIPS-URI

1

daca nu vreti sa puneti cartofii sa fiarba in aceasi cratita cu puiul puteti sa-i fierbeti separat si la sfarsit sa-i puneti 2-3 minute in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

lilik 1

26.03.2011, 00:21

si eu ma bucur tare mult Cris

lilik 1

26.03.2011, 00:21

va multumesc tuturor de aprecieri

adry88 1

07.05.2011, 13:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de rosii cu ciuperci si ardei