Pui cu sos de rosii si usturoi

de gaby_duceag in Pui, 6 Apr 2011 | 21091 vizualizari

 

Reteta la cerere pentru mancacioasele de Corina si Diaconta :)))).
O reteta buna buna buna buna buna buna (mi s-a stricat cd-ul:))))) by
Miha!

 

INGREDIENTE

  • pulpe sau bucati de pui
  • ulei de masline
  • o ceasca vin
  • 5 rosii + o ceasca apa sau doua cani suc rosii 
  • ciuperci (optional)
  • usturoi (dupa gust)
  • oregano
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii si usturoi:

- am pus la calit 3 pulpe de pui condimentate cu sare, piper si boia in 3 linguri de ulei de masline
- am lasat doua minute si-am adaugat o cescuta de vin (una in cratita,una pe gat:))))
- am lasat sa fiarba pana ce s-a evaporat vinul
- am adaugat 5 rosii pt gatit (curatate si tocate bine), putina apa si o lingurita de bulion (in reteta scria suc de rosii, doua cani)
- am mai pus si o mana de ciuperci
(.stateau asa cuminti fierte in oala alaturata de nu m-am indurat sa le ignor:d)
- am lasat sa fiarba.
- cand au fost bine fierte pulpele si sosul scazut am "transferat" totul intr-o tava inalta pt cuptor (initial facusem totul intr-un ceaun de tuci)
- am pus usturoi pisat (vreo 5catei) o lingurita de oregano si putina sare (dupa gust)
- am bagat la cuptor
- nu stiu cate minute , ca intre timp am facut papanasi si-am uitat de ele:))))
Le-am scos exact cand a trebuit:d
Cica se face mamaliga la ele...
Oi face cand vine sotul (eu n-am rezistat si-am mancat cu paine, ii zic ca ma doare stomacul, d-aia eu nu pap:)))) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval