Pui cu susan la cuptor

de laura_n in Pui, 20 Iun 2013 | 4460 vizualizari

 

Usor de prestat, gustos, sanatos...si preferat si de copii

 

INGREDIENTE

  • un piept pui dezosat
  • 200 gr susan
  • sare
  • praf usturoi
  • 2 oua
  • oregano
  • pt sos de iaurt
  • 4 lg iaurt natur
  • 2 catei usturoi
  • 2 lg ulei masline
  • oregano
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu susan la cuptor:

Spalam pieptul si il uscam cu un servet de hartie. Il taiem felii cam de doua degete grosime. Presaram un pic de sare peste ele. Separat, intr-un bol, spargem si batem doua oua. Presaram un pic de sare, praf usturoi si oregano. Amestecam si punem fasiile de piept in amestecul de oua. In alt bol, presaram susan si tavalim cate o felie de piept dat prin ou. 

Intr-o tava, asezam o hartie de copt si punem feliile de piept date prin susan. 

Coacem la cuptor,la foc mediu, cam 30 minute, pana se rumenesc.

Iaurtul, usturoiul, uleiul masline, sarea si oregano se amesteca la blender.

Servim puiul cu sos de iaurt. Delicios!

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 18 lei.

2

se pot adauga si alte condimente, si picante chiar, eventual boia de ardei.

3

foarte bune si calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu susan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

laura_n 1

03.11.2013, 16:03

Krysty, e bun tare

madalinanicoleta 1

07.11.2013, 17:13

Valclaudia 1

09.12.2013, 17:56

cum am putut sa ratez asa ceva???

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu susan si miere