Pui cu tomate-duo

de Sidy in Pui, 1 Feb 2012 | 839 vizualizari

 

Din carne de pui se face o masă echilibrată şi gustoasă, care se prepară repede, pentru a vă da satisfacţii imediate.
Parfumata si satioasa, aceasta reteta cred ca va fi pe gustul tuturor pentru ca este aromata, cu gust placut dulce-acrisor...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 100 g kaizer
  • 4 catei usturoi
  • rozmarin
  • 2 foi dafin( optional)
  • 500 g rosioare( cherry)
  • 50 g masline
  • 2 rosii mari
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu tomate-duo:

Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza. Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.

Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin ulei si se calesc 10 minute.Adaugam apoi usturoiul, rozmarinul, foile de dafin si rosioarele si mai lasam sa se caleasca 15 minute. Daca rosioarele nu lasa destul de mult lichid , adaugam 1/2 pahar supa de carne.Lasam sa se caleasca acoperit apoi se pun pulpele intr-un vas termorezistent uns cu unt, impreuna cu kaizerul si rosioarele. Deasupra punem rosiile taiate felii mai groase si se poate rade si putin cascaval.

Se lasa la cuptorul dinainte incalzit 15-30 de minute pina scade sosul .

La servit se orneaza cu masline negre , rosioare si patrunjel verde.

Pofta mare !

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu orez sau piure de cartofi.

RETETA IN IMAGINI

Pui cu tomate-duo-0
Pui cu tomate-duo-1
Pui cu tomate-duo-2
Pui cu tomate-duo-3
Pui cu tomate-duo-4
Pui cu tomate-duo-5
Pui cu tomate-duo-6

COMENTARII (10)

mihaelar63

mihaelar63 1

02.02.2012, 02:22

Ce minunat arata

Lau

Lau 1

03.02.2012, 08:51

place

jolygina

jolygina 1

03.02.2012, 18:19

placee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!