Pui cu unt aromat

de Miha in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 4439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • ~100 g unt aromat
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu unt aromat:

Pieptul de pui se portioneaza in felii potrivit de groase.

Fiecare felie de carne se tavaleste prin pesmet apoi se acopera cu un strat de  unt aromat. Se tavaleste apoi din nou prin pesmet, de data aceasta pesmetul sa fie in strat generos si sa acopere carnea foarte bine.

Punem feliile de carne pe un platou, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru jumatate de ora.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam feliile de carne si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Absolut delicios, alaturi de o portie de cartofi Hasselback.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui cu unt aromat-0
Pui cu unt aromat-1

COMENTARII (2)

rivka

rivka 1

01.05.2010, 17:13

da foarte bune

epurasha2bb

epurasha2bb 1

03.05.2010, 22:18

ce bunaciune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!