Pui de balta prajit

de mimmi in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2011 | 9236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • picioruse de pui de balta,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit,
  • faina,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 2-3 oua.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui de balta prajit:

Se pun piciorusele la dezghetat in apa fierbinte. Se sareaza,se dau prin faina,prin ou batut condimentat cu sare,piper si boia dupa gust si ultima data prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.

Se servesc cu mujdei,cu maioneza sau diferite sosuri.

Pofta Buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui de balta prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

DIANA B 1

28.02.2011, 13:52

Te-as minti daca ti-as spune ,, imi place " ... nici de astea si incredibil ... n-am avut curaj nici fructe de mare sunt depasita poate ... dar am o calitate - RECUNOSC

cismaru_nicoleta 1

28.02.2011, 14:50

Fetelor eu am fost la prins de puichite o data demult,voi stiti cum fac.se pun in genunchi si isi incruciseaza gherutele ca si cum s-ar ruga..ma jur ca nu am vazut toata viata asa ceva,si nici nu cred ca o sa mai vad asa ceva..inspira mila...desi am inteles ca nu toate rasele...si ca sa moara tre sa le prinzi si sa dai cu ele de pamant apoi le smulgi piciorusele din spate...e teribil...nu am mai fost si nici nu am mai papat de atunci...
Desi recunosc ca sunt o delicatesa,sunt foarte bune...sper sa nu te superi ca mi-am spus parerea

mimmi 1

01.03.2011, 20:24

Fetele,la prins de broaste nu am fost dar imi place din cand in cand sa incerc noutati,oricum sunt comestibile,din pacate la noi porcul e la mare cinste.Ca si gust sunt oarecum intre pui si iepure dar putina carnita.In rest nu e mare lucru si cred ca toate ati putea incerca ,
Eu am gasit de cumparat in real,metro langa fructele de mare congelate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai