Pui fript in ardei

de epurasha2bb in Pui, 4 Apr 2011 | 3114 vizualizari

 

o fripturica care se topeste in gura si o explozie de culori in farfurie!
pornind de la o idee a lui Sara si Miki.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 4 ardei mari rosii capia/ardei gras
  • 4 lingurite boia de ardei dulce
  • 4 foi de dafin
  • 4 bucatele de unt taiate subtire
  • 1 varf cutit nucsoara
  • miere
  • coaja rasa de lamaie
  • sare
  • hartie de copt
  • pt.granitura :
  • porumb dulce din conserva,
  • salata verde,
  • fasole rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui fript in ardei:

Se spala bine carnea si se portioneaza pieptul de pui in 2 lobi din care injumatatim si obtinem 4 bucati.Se picura miere pe carne apoi se presara boiaua de ardei dulce, un praf de nucsoara si se aseaza cate o feliute subtire de unt si o frunza de dafin deasupra.

Se spala ardeii, se dau pe jumatate si se curata de seminte.Se aseaza cate o bucata de carne in fiecare bucata de ardei si se inveleste totul in hartie de copt.Se baga in tava la cuptor sa se coaca.

Se serveste cu sos de tomate/ardei rosu si coja de lamaie razuita deasupra alaturi de o garnitura de salata verde si un amestec din porumb dulce din conserva sau porumb fiert daca gasiti si fasole rosie fiarta in apa cu sare.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui fript in ardei-0
Pui fript in ardei-1
Pui fript in ardei-2
Pui fript in ardei-3
Pui fript in ardei-4

COMENTARII (37)

alinutzika

alinutzika 1

19.10.2011, 13:05

mama, ce delicii............

irena

irena 1

03.03.2012, 12:42

Excelent!

epurasha2bb

epurasha2bb 1

02.10.2012, 20:49

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!