Pui glazurat cu miere

de Brindusa in Pui, 29 Ian 2010 | 10985 vizualizari

COMENTARII (12)

madi_marin 1

29.01.2010, 17:41

moaammaaa cum arata......io sunt deja in barca.....

Brindusa 1

29.01.2010, 18:57

madi esti tare haioasa

rivka 1

29.01.2010, 19:14

mad-marin ce mult gatesti si banuiesc ca si mananci, in poza pari foarte tanara , ce varsta ai de fapt??sper ca nu te superi ca intreb...da na, dupa o anumita varsta in general poti sa tot poftesti nu mai mananci atata ca se ....depune


brandusa puiul arata foarte bine!

madi_marin 1

29.01.2010, 19:16

eu gatesc si dau la altii ca la mine n+are cine sa manance, ca sunt doar eu cu fi+mea care are 3 anisori. eu fac 31 anul asta, da poza e mai veche. o sa pun una noua....

rivka 1

29.01.2010, 19:34

ca si mine madi

madi esti foarte frumoasa, imi placea si poza cealalta foartemult!

madi_marin 1

29.01.2010, 19:52

multumesc . esti draguta.....

Oana 1

29.01.2010, 20:12

Iamii, ce bunatate Brandusa, mai ai un copanel mic si pt. mine?

Bunica 1

29.01.2010, 21:30

Ma tenteaza puiul glzurat, dar am sa incerc sa-l pun pe gratar. Arta suuuuuper!

mihaelar63 1

29.01.2010, 21:59

visand la coltul ierbii , am sa pun puiul la favorite , ,, sunt de acord cu antevorbitoarea mea '' bunica , merge la gratar.

Bunica 1

30.01.2010, 11:34

Viseaza , mihaelar, viseaza, ca mai ai mult pana la primavara

elena1988 1

10.02.2011, 16:29

Tuxedo 1

13.01.2014, 01:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la capac