Pui grill

de Retete cu Margareta Cismasiu in Pui, 4 Dec 2014 | 737 vizualizari

 

De trei zile ploua intr-una.E frig,iar umezeala te patrunde astfel incat nu-ti vine sa iesi din casa.Daca ningea cat a plouat,ar fi fost minunat afara.Ce sa faci pe o asemenea vreme? Gratar nu se poate,asa ca am incins cuptorul si am pregatit un pui grill.Reteta este foarte simpla,banal de simpla,m-am inspirat de pe blogul Kadiei.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 ling ulei de masline,
  • 4 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • rozmarin,
  • coriandru,
  • un pic de boia iute
  • un pui intreg potrivit de mare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui grill:

Puiul se spala si se usuca bine.Din ingredientele de mai sus se pregateste un sos cu care se unge puiul peste tot.Restul,se toarna peste pui.Se pune puiul intr-un vas,se acopera cu un capac si se lasa pana a doua zi.

A doua zi se trage puiul in teapa si se pune la copt in grillul cuptorului.Se tine cam doua ore,doua ore si jumatate pana se patrunde bine,iar carnea e moale si frageda. Se serveste cu garnitura de legume,cartofi,orez sau cu mujdei de usturoi.

 

COMENTARII (5)

iolanda-elena 1

04.12.2014, 10:28

Panacris 1

05.12.2014, 09:11

Rocsi 1

05.12.2014, 22:33

Bun, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04