Pui grill cu porumb

de Zamfira in Pui, 18 Noi 2012 | 2329 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 1 conserva mare de porumb
  • castraveti si gogosari murati
  • 200 g cascaval razuit
  • condimente pentru carne
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui grill cu porumb:

Pregatim carnea pentru grill. Spalam si portionam pieptul de pui.Batem usor feliile de piept, condimentam cu curry, busuioc, maghiran, praf de usturoi, sare si piper. Incalzim grill-ul sau o tigaie pentru gratar (am folosit Zepter - Grill - vezi indicatii de utilizare a vasului Zepter grill la reteta http://www.bucataras.ro/retete/friptura-cu-ciuperci-la-zepter-37917.html).

Dupe ce gratarul grill de piept de pui este pregatit, taiem marunt muraturile si incepem combinarea ingredientelor.

Intr-o tava yena punem putin ulei de masline. Primul start va fi pieptul de pui taiat bucati portivite, apoi muraturile, porumbul si in final cascaval razuit.

Punem tava in cuptorul incins pentru 15 minute, apoi reducem intesnitatea focului si-l mai lasam 5-7 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui grill cu porumb-0
Pui grill cu porumb-1
Pui grill cu porumb-2
Pui grill cu porumb-3
Pui grill cu porumb-4
Pui grill cu porumb-5
Pui grill cu porumb-6
Pui grill cu porumb-7
Pui grill cu porumb-8
Pui grill cu porumb-9
Pui grill cu porumb-10
Pui grill cu porumb-11

COMENTARII (20)

Zamfira 1

18.11.2012, 19:42

Bya Ralu 1

21.11.2012, 09:58

Zamfira 1

21.11.2012, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20