Pui in crusta crocanta de mustar

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 16 Apr 2010 | 2840 vizualizari

 

by oana

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 2 cubulete de unt
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50 g pesmet
  • patrunjel proaspat tocat fin
  • 1 lingurita maioneza
  •  2 lingurite smanatana
  • o lingurita cu varf de mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in crusta crocanta de mustar:

ungem o tava termorezistenta cu unt si asezam in ea pulpele de pui spalate si uscate.si condimentate dupa gust

punem  tava la cuptor pentru 20 de minute, intorcand pulpele la jumatatea intervalului.

Intre timp tocam ceapa si usturoiul marunt.

topim  untul intr-o tigaie, apoi punem ceapa si usturoiul si le calim 5 minute.

dupa care punem pesmetul si patrunjelul, amestecam si le mai lasam 2 minute pe foc.

 amestecam maioneza, smantana si mustarul si le dam deoparte.

scoatem pulpele, le ungem cu sosul de maioneza, smantana si mustar, apoi se presara peste ele pesmetul, acoperindu-le bine.

presam usor cu mana, dupa care mai dam inca 5 min la cuptor, pana se reumenste usor.

se serveste cu garnitura de conopida sau broccoli.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui in crusta crocanta de mustar-0
Pui in crusta crocanta de mustar-1
Pui in crusta crocanta de mustar-2

COMENTARII (16)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 22:56

rocsi

mihaelar63

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:19

pacat sa stricati vinul cu cola , mai bine luati un soi mai dulce

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 19:49

eu altfel nu pot sa beau vinul, poate sa fie din cel mai dulce

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!