Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am facut de multe ori acest tip de pui,dar azi am schimbat reteta de aluat ,mare greseala am facut pentru ca puiul a ramas fara pielita ,la fel de gustos dar fata imbracaminte .Asa ca o sa postez reteta dupa care faceam inainte pentru ca iese 100%.Este foarte gustos si fraged.
Aluatul se lucreaza destul de greu ,dar merita.Framantam bine sarea,faina si apa pana obtinem o coca.Aluatul obtinut il impartim in 2 .Intindem o foaie cat putem de mult avand grija sa nu aibe fisuri.
Puiul il condimentam,in interior punem cateii de usturoi,rozmarinul , cimbru,coaja de lamaie si ii prindem picioarele.
Pe prima foaie de aluat punem puiul si incercam sa-l acoperim in totalitate fara a fisura aluatul.Intindem si ce-a de-a 2-a foaie cu care invelim din nou puiul asa acoperim eventualele crapaturi.Il asezam intr-un vas micut si il coacem la foc mediu 1 ora si jumatate.Aici am schimbat putin reteta pentru ca el nu se rumeneste ,am scos puiul din crusta ,este extrem de dura si l-am mai lasat inca jumatate de ora sa se rumeneasca.
Este un deliciu.Am servit alaturi de salata midinette.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult