Pui in hartie de copt

de elena1988 in Pui, 5 Ian 2011 | 3941 vizualizari

 

Reteta aceasta am vazut-o pe un site, dar nu mai tin minte::(( oricum este o reteta delicioasa si foarte aromata. Puiul era cam cracanat::))

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • bete de frigarui
  • hartie de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 1 plic de condimente pentru pui
  • 1 cubulet de unt 100gr
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in hartie de copt:

Se unge o tava cu putin unt si se pun betele de frigarui (vezi poze) puiul se unge cu sosul format din condimentele de pui ci ulei, si se unge foarte bine, apoi se unge hartia de copt cu unt, se pune puiul in hartie si se inveleste bine, se pune apoi pe betele de frigarui si la cuptorul preincalzit cu el:)), se lasa cam 1-2 ore, dupa 1 ora se desface hartia putin si se uita la el , sa vedem cat sa facut, apoi inainte cu 20 minute desfaceti hartia de deasupra si lasatil sa se rumeneasca, se serveste cu cartofi prajiti, muraturi, si mujdei de usturoi.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui in hartie de copt-0
Pui in hartie de copt-1
Pui in hartie de copt-2
Pui in hartie de copt-3
Pui in hartie de copt-4
Pui in hartie de copt-5
Pui in hartie de copt-6
Pui in hartie de copt-7

COMENTARII (17)

elena1988 1

24.02.2011, 17:00

luk ruxy

elena1988 1

24.02.2011, 17:01

nadina miha

elena1988 1

24.02.2011, 17:01

motan rosci miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41