Pui in lapte si cartofi in sos de mustar

de Sim0na in Pui, 23 Iun 2012 | 3219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui de curte
  • 2 bucati pulpa superioara de pui de curte
  • 100 g unt
  • 200 ml lapte dulce de vaca
  • 10 catei usturoi
  • sare de mare
  • ulei
  • 3 cartofi marisori
  • 4 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura mustar cu boabe
  • 1 lingura mustar fin
  • sare de mare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in lapte si cartofi in sos de mustar:

Pregatirea celor doua preparate se face oarecum simultan, la cuptor vor merge in acelasi timp. Am spalat puiul, l-am sarat si piperat si l-am pus la prajit in putin ulei. Cand s-a rumenit putin pe ambele parti, l-am scos si am pus bucatile de carne intr-un vas de yena. Peste bucatile de carne am pus laptele dulce, untul taiat bucati, cateii de usturoi si putina sare de mare.  Am dat vasul la cuptorul preincalzit pentru 30 minute, la 190 grade. Dupa cele 40 minute am intors bucatile de carne si le-am mai lasat inca 40 minute. La mine a fost gata dupa aceasta perioada. Sosul de la carne este absolut minunat!!! Am pregatiut un sos din usturoi pisat, sare, piper, mustar, si ulei, pe care l-am adaugat peste cartofii taiati  mare. Am amestecat si am dat la cuptor pentru 1 ora jumatate. Am servit carnita si cartofiorii alaturi de o salata asortata de vara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in lapte si cartofi in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sim0na 1

24.06.2012, 11:37

Dia, nu cu gandul la tine... ci mai mult la concubinaj!

mamaieelena 1

24.06.2012, 13:57

arata bine imi place

Sim0na 1

25.06.2012, 22:07

mamaieelena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui in lapte cu scortisoara