Pui indian cu orez

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 17 Sep 2013 | 4374 vizualizari

 

Pentru a face aceasta reteta am folosit reteta domnului Radu Popovici (Garam Masala), iar pentru reteta de pui cu orez m-am inspirat din reteta domnului Nicolai Tand.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • 200 gr smantana
  • un pahar de 200 gr orez
  • 2 pahare si jumatate de apa
  • Garam Masala
  • curry
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui indian cu orez:

Pentru inceput am facut amestecul Garam Masala , dupa reteta domnului Radu Popovici , pe care o gasiti aici : http://www.reteteleluiradu.ro/2009/02/09/garam-masala-amestecul-magic/

Orezul se pune la fiert cu apa , la foc mic cu capac , cand apa a scazut orezul este gata.

Se pune putin ulei in tigaie , se pune pieptul de pui taiat fasii sau cubulete, se lasa 2-3 min. Se pune smantana si se condimenteaza cu Masala , curry , sare , piper.Se lasa la fiert cu capac cateva min. la foc mic (5 min).

Se adauga ceapa taiata fideluta si ardeiul tocat , se mai lasa la fiert 10 min, tot la foc mic cu capac.

Se pune orezul iar deasupra se pune pieptul de pui.

 

TIPS-URI

1

Ardeiul se poate taia fasii.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui indian cu orez 260792
retete culinare - Pui indian cu orez 260793
retete culinare - Pui indian cu orez 260794
retete culinare - Pui indian cu orez 260795
retete culinare - Pui indian cu orez 260796
retete culinare - Pui indian cu orez 260797

COMENTARII (24)

Rocsi 1

17.09.2013, 15:45

Cu siguranta a iesit o bunatate de pui

Anett 1

17.09.2013, 18:51

tare buna!

nadea68 1

17.09.2013, 19:04

bun!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55