Pui inedit

de epurasha2bb in Pui, 8 Apr 2010 | 1347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g carne vitel
  • 4-5 ciuperci proaspete champignion
  • usturoi
  • pesmet
  • miere
  • mustar
  • lapte
  • curry
  • ardei capia rosu, verde si portocaliu
  • 1 ou faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui inedit:

Se spala bine pieptul se pui, se taie in 4 felii, se bat cu ciocanul de snitzele, se tin o jumatate de ora in lapte cu curry la rece.
Se toaca foarte marunt ciupercile, ardeiul, ceapa, carnea de vitel,verdeata si usturoiul.
Se bate oul cu o lingura de miere si una de mustar,apoi se adauga 2 linguri de pesmet, verdeata tocata si laptele cu curry in care a stat carnea.
Se unge o tava cu unt.Se incinge cuptorul.
Se aseaza pe fundul tavii feliile de piept de pui, apoi pe fiecare felie se pune cu lingura tocatura de carne de vitel cu ardei capia,ciuperci si usturoiul.Peste tot se toarna amestecul cu ou batut si pesmet.Puteti pune si un pic de cascaval ras spre sfarsit.In locurile goale din tava puteti pune un mix de legume congelate.E gata cand s-au rumenit si carnea e patrunsa.Se servesc alaturi de mixul de legume si eu am avut si niste orez fiert lipicios cu care am facut niste bilute, le-am pudrat cu boia de ardei dulce si le-am ornat cu cate o frunza de marar si patrunjel pentru a arata mai bine farfuria.

 

COMENTARII (6)

susu

susu 1

09.04.2010, 11:18

Chiar ca pui inedit Epurasha

nadina73

nadina73 1

09.04.2010, 18:46

super

Oana

Oana 1

09.04.2010, 20:13

Ce suuuper

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!