Pui intreg la cuptor

de -Miti- in Pui, 20 Ian 2014 | 1794 vizualizari

 

Potrivit pentru o masa de duminica in familie.

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • un cartof mare
  • o ceapa mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • condimente ptr pui Kotanyi
  • Pentru garnitura:
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui intreg la cuptor:

Spalam puiul si indepartam bucatile de piele.

Curatam ceapa mica si crapam cateii de usturoi,apoi le punem in interiorul puiului.

Adaugam in interior si condimente pentru pui. 

Curatam cartoful si il taiem in felii groase. Pe ele vom aseza puiul peste care adaugam amestec de condiment,ne asiguram sa fie peste toata suprafata.

Curatam morcovii si ceapa si le taiem in bucati mai mari. Le punem pe langa pui.

Dam tava la cuptorul preincalzit si tinem puiul pana cand pielea s-a rumenit. Ne uitam sa fie facut si in interior,este gata cand carnea a devenit alba.

Din cand in cand,aplicam cu pensula din uleiul din tava,ca sa nu se usuce.

 

 

COMENTARII (22)

Sim0na 1

21.01.2014, 10:28

frumusel grasunu!

laura_n 1

21.01.2014, 17:26

l-ai legat de picioare! hmm...chinchi)

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 17:04

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04