Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aici am folosit un ingredient nou,chiar si pentru mine. Jjajang Powder,un condiment corean cu un gust dulce aromat si care da o culoare maronie acestui fel de mancare. Are un gust pe care l-am intalnit doar la mancarurile japoneze, am putut doar sa-l compar putin cu mirinul. Aceasta pudra contine si agent de ingrosare,deci perfecta pentru o reteta rapida.
Dupa ce ati pus orezul pe foc,va apucati de puiul jjajang,iar pana s-a fiert orezul este gata si aceasta mancare.
Punem toate legumele impreuna cu pieptul de pui intr-o cratita si adaugam 100 ml de apa. Lasam sa fiarba, cand s-au facut si carnea si legumele, amestecam jjajangul cu 100 ml de apa, punem in cratita si lasam sa fiarba 2-3 minute si sa se ingroase. Puteti adauga mai multa sau mai putina apa, depinde cat de gros vreti sa fie sosul.
Se serveste cu orez si kimchi.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult