Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De ceva vreme tot zic ca incerc puiul asta la sticla/borcan,chiar daca pentru mine leguma cea mai buna-i porcu`.
Se spala si se curata puiul de eventualele pene,fulgi, ce n-au fost curatate.Condimentele se amesteca cu mustarul si 50 ml ulei,se face ca o pasta care va imbraca puiul.Intr-un borcan de 800 ml punem apa cu 50 ml ulei si 2 lingurite de cimbru,fixam puiul condimentat peste gura borcanului si il bagam la cuptor 2 ore la foc potrivit.Se serveste cald,cu multa pofta,cu garnitura sau fara.
Noi l-am mancat fara garnitura doar cu ardei copti.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult