Pui la cuptor

de ianculubita in Pui, 28 Ian 2014 | 1907 vizualizari

 

Un pui gustos si foarte simplu de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 1pui
  • 3 linguri ierburi de Provence(busuioc,oregano,cimbru,rozmarin,maghiran,levantica,boia)
  • 1lamaie
  • 1capatana de usturoi
  • 1pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • 3-4cartofi
  • morcovi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Punem in tava puiul spalat,uscat,frecat cu mirodeniile amestecate cu sare si piper,prin interior si exterior,lamaia si cativa catei de usturoi punem in interiorul puiului,pe langa el cartofii curatati,restul de usturoi,morcovul,un pahar cu apa si vin;

punem capacul si lasam la cuptor 40min;

dupa acest timp,descoperim,intoarcem puiul si mai lasam 10min descoperit sa se rumeneasca.

Servim cu acritura de sezon.

 

TIPS-URI

1

daca aveti un pui destul de gras,nu mai e nevoie de ulei pentru pregatit

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui la cuptor 294161
retete culinare - Pui la cuptor 294162
retete culinare - Pui la cuptor 294163
retete culinare - Pui la cuptor 294164
retete culinare - Pui la cuptor 294165
retete culinare - Pui la cuptor 294166
retete culinare - Pui la cuptor 294167
retete culinare - Pui la cuptor 294168

COMENTARII (16)

Rocsi 1

28.01.2014, 19:35

Foarte bun

danakarin 1

29.01.2014, 08:43

Super!

ianculubita 1

29.01.2014, 15:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21