Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
am papat ieri tot.....
am incins cuptorul la 200 grade...am spalat bine puiul, l-am parlit de par si iar l-am spalat ca sa putem papa si pielea...adica eu, ca sotu nu serveste nici asa...apoi l-am stropit din belsug cu ulei d emasline, boia, sare, piper, condimente de pui, l-am frecat bine cu aceasta compozitie, i-am dat si pe interior apoi l-am intepat din loc in loc cu varful cutitului si i-am introdus bucatele de usturoi ...l-am tras in teapa pe o sticla si l-am bagat la cuptor, am pus sub el o tava cu apa ....si l-am lasat la perpelit de zor...
cartofii i-am taiat felii mai groase, i-am dat cu ulei, sare, piper, boia, oregano ( rozmarin n-am mai avut si mi-a fost lene sa fug pana la gardul vecinilor, sa iau...:D)....apoi i-am amestecat bine sa se prinda condimentele de ei si i-am pus intr-o tava infierbantata in ainte, la cupror, alaturi de puiut.
am lasat pana s-au rumenit bine, si unii si ...celalalt....cam o ora si 20 min ....am servit cu salata verde si rosii si un pahar de vin rosu...deh...de ziua femeii....( am mai avut si desert, dar nu s epoate prezenta aici...hihihi....)
pe farfurie peste cartofi am pus putin parmezan ras si cateva masline.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult