Pui la cuptor cu cartofi aromatizati

de adasev12 in Pui, 9 Mar 2011 | 4320 vizualizari

 

am papat ieri tot.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pui cam de un kg a fost....cam skiny...dar bun si ala....
  • 6 cartofi potriviti
  • 3-4 catei d eusturoi
  • boia, sare, piper, condimente de pui, oregano, patrunjel verde
  • ulei de masline
  • o mana de parmigiano ras
  • cateva masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor cu cartofi aromatizati:

am incins cuptorul la 200 grade...am spalat bine puiul, l-am parlit de par si iar l-am spalat ca sa putem papa si pielea...adica eu, ca sotu nu serveste nici asa...apoi l-am stropit din belsug cu ulei d emasline, boia, sare, piper, condimente de pui, l-am frecat bine cu aceasta compozitie, i-am dat si pe interior apoi l-am intepat din loc in loc cu varful cutitului si i-am introdus bucatele de usturoi ...l-am tras in teapa pe o sticla si l-am bagat la cuptor, am pus sub el o tava cu apa ....si l-am lasat la perpelit de zor...

cartofii i-am taiat felii mai groase, i-am dat cu ulei, sare, piper, boia, oregano ( rozmarin n-am mai avut si mi-a fost lene sa fug pana la gardul vecinilor, sa iau...:D)....apoi i-am amestecat bine sa se prinda condimentele de ei si i-am pus intr-o tava infierbantata in ainte, la cupror, alaturi de puiut.

am lasat pana s-au rumenit bine, si unii si ...celalalt....cam o ora si 20 min ....am servit cu salata verde si rosii si un pahar de vin rosu...deh...de ziua femeii....( am mai avut si desert, dar nu s epoate prezenta aici...hihihi....)

pe farfurie peste cartofi am pus putin parmezan ras si cateva masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu cartofi aromatizati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

LUK 1

09.03.2011, 22:56

delicioasa papa

adasev12 1

10.03.2011, 01:01

ruxy...si eu mai mult am papat cartofei...pieptul a mers la alex si sotu s-a delectat din plin.....

adasev12 1

10.03.2011, 01:01

luk....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pat de pulpe cu asternut de cartofi la cuptor