Pui la cuptor (facut pe sticla),cu garnitura de legume

de horia in Pui, 23 Iul 2011 | 16025 vizualizari

 

Azi fiind sambata si avand un pic de timp,am facut un fel de mancare "usor",sanatos si rapid.

 

INGREDIENTE

  • un pui de cca 1kg
  • condimente pentru pui
  • delikat
  • usturoi
  • fasole verde
  • morcovi
  • mazare verde
  • rosii
  • ceapa
  • cartofi
  • ciuperci
  • zeama de la o lamaie
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor (facut pe sticla),cu garnitura de legume:

Se spala puiul si se pune de seara intr-un bait facut din mujdei de usturoi,zeama de la o lamaie,condimente,sare si putin ulei de masline.A doua zi se scoate puiul ,se aseaza intr-o tava sau vas de lut (introdus intr-o sticla de 330 ml.)in care am pus condimente si putina apa.Completam vasul sau tava cu legume,saram dupa gust,punem baitul in care a stat puiul si-l punem la cuptor (180 grade) cca. 30 min.Dupa 30 min ,marim temperatura sa se rumeneasca,iar cand puiul capata culoarea aurie il scoatem si se poate servi.Se serveste alaturi de legume.Va garantez ca este un deliciu.

 VA DORESC POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

Este indicat ca in sticla pe care o introducem in pui,sa punem condimente ,mujdei si apa,iar gatul sticlei sa ramana in interiorul puiului.Aburii "aromati" degajati prin fierbere,vor fragezi si aroma tot puiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor (facut pe sticla),cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (32)

Bucataras Monica 1

26.03.2013, 10:47

nu am incercat niciodata , dar am un pui si cred ca aici ajunge

babi5 1

26.06.2013, 08:41

Krystyan Trendy 1

06.11.2013, 09:59

gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gaina prajita ( metoda rapida)