Pui la cuptor impanat cu legume si carnati proaspeti

de Valyvalentyna in Pui, 19 Apr 2014 | 2587 vizualizari

 

Bun de tot..!!

 

INGREDIENTE

  • Un pui 2 Kg si jumatate,
  • condiment de pui,
  • 1 pliculet piper alb,
  • 250 gr legume [mix din comert},
  • 200-250 gr ciuperci proaspete,
  • 3 catei de usturoi,
  • 250 ml vin rosu,
  • ulei pt uns tava,
  • 4 capete de carnati proaspeti,
  • scobitori.
  • 1 legatura patrunjel verde{optional}
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor impanat cu legume si carnati proaspeti:

Spalam bine puiul il condimentam cu condimentele speciale {e bine sa condimentati puiul cu o zi inaite sa stea peste noapte in condimentele lui} inpanam cu carnati si legumele,ciupercile taiate in 4, si usturoi tocat si putin vin "sigilam" adica il inchidem cu scobitori sa nu cada legumele, il punem in tava unsa cu ulei sil bagam la cuptor preincalzit la 250 de grade {lasat 20 min} apoi reducem la 180 de grade si il lasam 20- 25 min pina se rumeneste frumos, mai dechidem cuptorul cind si cind pt al stropi cu vin.  Cind este gata puteti presara patrunjel verde tocat .

TIPS-URI

1

Il puteti servi cu sos de smintina. [orice}

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor impanat cu legume si carnati proaspeti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Valyvalentyna 1

19.04.2014, 23:47

Multumesc la fel si tie Miuta Sarbatori fericite

Rocsi 1

20.04.2014, 15:12

Cat de fain si rumen

Bunica 1

20.04.2014, 21:09

Rumeiorul asta iti face cu ochiul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci