Pui la cuptor in lapte à la Jamie Oliver

de Sylvia in Pui, 8 Feb 2010 | 16806 vizualizari

COMENTARII (17)

madi_marin 1

08.02.2010, 19:03

mmm....ce bine arata. imi place reteta ta....super.....

cory 1

08.02.2010, 19:14

arata super

Teo 1

08.02.2010, 21:55

cat de frumos ''ai continuat ''florile!

rivka 1

08.02.2010, 23:11

arata foarte bine desi personal nu ma incanta mancarurile de carne preparate in lapte eu nu fac niciodata,prefer sa nu amestec carnea cu laptele dar care e spilul..se moaie carnea sau???trage din gustul de pasare laptele sau ce difera la gust?

de aratat arata minunat bineinteles.

ana 1

09.02.2010, 07:48

imi plac retetele J.O. sigur o vom incerca

Sylvia 1

09.02.2010, 11:49

Multumesc de aprecieri sa incercati ca e f buna si simplu de facut

Sylvia 1

09.02.2010, 11:54

Rivka nici eu nu sunt cu gatitul in lapte de fapt e prima reteta de genul asta cred ca se fragezeste carnea de la aburii de lapte, mai ales cum am facut eu acoperita in prima faza. Cert este ca are o crusta f frumoasa si e bestial...desi nu spune multe reteta.

madi_marin 1

09.02.2010, 12:05

dar care e problema cu gatitul in lapte? n-am facut niciodata si nu inteleg care e treaba....

cccris 1

10.02.2010, 14:46

Nu m-am gindit niciodata sa fac carnea in lapte. Cu smintina, iaurt ... am mai incercat... interesant. Urmeaza la testat.

Sylvia 1

10.02.2010, 17:29

Astept impresii

madi_marin 1

10.02.2010, 17:38

eu acum ma apuc sa fac niste ciocanele in lapte....

nadina73 1

05.04.2010, 23:00

ce bine arata grozav,felicitari sylvia

ramo_cata 1

05.04.2010, 23:26

arata excelent

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 23:49

arata, excelent, nota 20, si eu tiu k laptele fragezeste carnea, de ex eu carnea de vita o tin de pe o zi pe alta intr-un amestec de lapte si vin.

susu 1

06.04.2010, 19:45

Ce prezentare super. Imi place la nebunie cum arata

Sylvia 1

07.04.2010, 16:32

Madi sa ne zici cum au iesit !

Sylvia 1

07.04.2010, 16:32

Ma bucur ca va place reteta, nici nu arata asa de bine pe cat de bun e o sa repet reteta cat de curand.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui si pulpe aromate la cuptor