Pui la cuptor invelit in aluat

de aditochi in Pui, 7 Iun 2013 | 8488 vizualizari

COMENTARII (18)

aditochi 1

07.06.2013, 10:43

O noua zi un Nou vot! Click pe link si votati in josul paginii!! Multam fain
Tot nu ma las! inca mai sper sa adun voturi.Cititi aici si dati si un vot va rog.O alta reteta a mea in concurs.http://concurs.foodstory.ro/barilla/index.php?uid=10441778

diaconta 1

07.06.2013, 11:24

Bun venit
Imi place ce ai facut aici,dar pe langa vot si retete ,te asteptam si la "povesti" cu noi

Rocsi 1

07.06.2013, 11:31

Arata grozav

mihaelar63 1

07.06.2013, 12:17

Reteta e super
Dar modifica in titlu .,, C'' -ul , fal mic . Ca eu ca o mama de familie decenta si asezata mi-a fost frica sa dau clik, m-am gandit ca o fi cu Coca-cola [ si nu e sanatoasa ] , sau o fi cu frunze de Coca si pe urma sunt happy .
Da .. Ingenios , chiar ca te asteptam si nu numai pentru vot

aditochi 1

07.06.2013, 12:28

multumesc frumos...am modificat si o sa mai postez retete.Am multe idei de pus in practica,sper eu sa le gatesc curand.Ma obsedeaza concursul astahttp://concurs.foodstory.ro/barilla/index.php?uid=10441778.Sunt frustrat ca sunt cateva retete pe acolo care au sute de voturi si degeaba...

Sim0na 1

07.06.2013, 12:39

Interesanta reteta!!

Bya Ralu 1

07.06.2013, 12:41

diaconta 1

07.06.2013, 12:50

Pai nu prea merita sa te obsedeze concursurile,unele sunt corecte iar la altele nu merita sa participiu.
Cred ca pe toata lumea exaspereaza faza cu voturile.
Sa stii ca aici pe Bucataras,activand si postand retete,poti sa castigi constant premii,fara stres,fara voturi.

aditochi 1

07.06.2013, 12:57

M-a cucerit treaba cu Academia Barilla.Si mai ales faptul ca daca ma clasez in primii 10 se uita niste oameni competenti peste reteta mea.Nu e cu suparare daca nu castig dar tare mi-ar placea sa fiu in aia 10.

aditochi 1

07.06.2013, 13:00

Eu suntnitelus de bucatar ...adica de meserie..fara prea mare experienta (cam 1 an asa) dar sunt in crestere,ca experienta. Pentru mine ar insemna enorm daca as castiga orice fel de instruire

diaconta 1

07.06.2013, 13:04

Adevarat,stiu cum este sa-ti doresti ca cineva in masura sa-ti aprecieze preparatul.
Eu gatesc doar din amuzament,ori pentru ca-mi face mare placere dar m-am bucurat cand am castigat concursuri in care erau multi altii mai buni ca mine.
Bafta iti doresc
Ma duc sa votez

- Andreea - 1

07.06.2013, 14:59

Buna reteta.Ti-am votat si rreteta din concurs...succes !

gaby_gabytza 1

07.06.2013, 15:03

super

Miha 1

07.06.2013, 15:18

Cam "dupa ureche" retetele tale, dar ai noroc de faptul ca bucatarasii is o gasca misto

Bun venit! Mi-ar placea sa te vad pe aici si dupa ce se termina concursul! Bafta!

babi5 1

07.06.2013, 15:19

aditochi 1

07.06.2013, 15:48

asa este dar eu nu prea lucrez cu retete.Ma uit si citesc retete dar cam atat.Prefer sa fac din capul meu.Greseli fac la tot pasul dar pe urma imi formez mana si nu mai gresesc.Mi-am amintit acum de clatite americane.si lucrez fara gramaje si nu dau greu.ACUM.Am mai si sfeclit-o.Cand mai fac revin cu poze si gramaje

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2013, 15:56

MotanLaOale 1

07.06.2013, 16:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor umplut pe pat de cartofi si ciuperci