Pui la cuptor si legume glazurate cu miere

de laylalala in Pui, 20 Mai 2010 | 8086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (de aprox. 1.5 kg)
  • 2 cartofi dulci mari, curatati si taiati cubulete
  • 2 pastarnaci mari, curatati si taiati cubulete
  • 1 radacina mare de telina, curatata si taiata cubulete
  • 1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturii
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper negru
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita paprika
  • 2 linguri miere
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor si legume glazurate cu miere:

Se incinge cuptorul la 180ᵒC.
Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul de masline.Se aseaza puiul pe patul de legume, cu pieptul in sus.Se condimenteaza cu paprika.

Se coc 1 ora, amestecand legumele din cand in cand.Se toarna mierea peste legume si se mai lasa la copt 15-20 minute, pana cand puiul s-a rumenit, iar legumele s-au inmuiat, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor si legume glazurate cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Roxana 1

20.05.2010, 22:05

vaiiii cat de bine arata

babi5 1

17.08.2013, 22:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui pe borcan