Pui la punga de "hartie"

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 7298 vizualizari

 

mama cand eram copii ne facea pui la punga ,bine mai rara ca pe vremurile acelea...........si era fanstic de bun,iar dupa revolutie stiu ca incepuse sa fie pui la rotisor ...........doamne cand trecei pe acolo era un miros .................fantastic

 

INGREDIENTE

  • pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • punga de hartie
  • usturoi
  • smantana-pt mujdei
  • cartofi-pt garnitura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga de "hartie":

Se curata puiul(eu am pus doar jumate ,sotul nu era acasa si pt mine si copii a fost suficient si a mai si ramas )se condimenteaza bine cu sare piper si usturoi.

Se ia punga de hartie se pune ulei in ea si se intorce pe toate partile ,pt a nu se lipi carnea de punga.

Se ia puiul bine condimentat si se pune in punga

se strange bine la capat si se pune intr-o tava cu 1 canita mica de apa ,

se da la cuptor 45 minute la 170 grade.

Inainte sa fie gata daca doriti sa fie putin mai rumen se rupe punga si se mai lasa 10 minute la foc mare(atentie la punga va puteti arde)

Se scoate si se serveste cu mujdei de usturoi cu smantana si cartofi prajiti

de data aceasta,piticii au zis sa le tai cartofi tip chips dar la prajire nu s-a mai vazut ca sant chipsuri,oricum au fost buni

Mujdeiul :se curata usturoiul se piseaza bine apoi se pune putina sare si se amesteca , apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza dupa care se pune smantana.............e minunat

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui la punga  de "hartie" 37199
retete culinare - Pui la punga  de "hartie" 37200
retete culinare - Pui la punga  de "hartie" 37201
retete culinare - Pui la punga  de "hartie" 37202
retete culinare - Pui la punga  de "hartie" 37203

COMENTARII (22)

nadina73 1

15.06.2010, 18:31

am inteles nici o probloema punem doi la pungasau chiar 3

mariac 1

15.06.2010, 23:03

elena1988 1

25.03.2011, 12:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D