Pui la punga de "hartie"

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 12117 vizualizari

 

mama cand eram copii ne facea pui la punga ,bine mai rara ca pe vremurile acelea...........si era fanstic de bun,iar dupa revolutie stiu ca incepuse sa fie pui la rotisor ...........doamne cand trecei pe acolo era un miros .................fantastic

 

INGREDIENTE

  • pui
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • punga de hartie
  • usturoi
  • smantana-pt mujdei
  • cartofi-pt garnitura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la punga de "hartie":

Se curata puiul(eu am pus doar jumate ,sotul nu era acasa si pt mine si copii a fost suficient si a mai si ramas )se condimenteaza bine cu sare piper si usturoi.

Se ia punga de hartie se pune ulei in ea si se intorce pe toate partile ,pt a nu se lipi carnea de punga.

Se ia puiul bine condimentat si se pune in punga

se strange bine la capat si se pune intr-o tava cu 1 canita mica de apa ,

se da la cuptor 45 minute la 170 grade.

Inainte sa fie gata daca doriti sa fie putin mai rumen se rupe punga si se mai lasa 10 minute la foc mare(atentie la punga va puteti arde)

Se scoate si se serveste cu mujdei de usturoi cu smantana si cartofi prajiti

de data aceasta,piticii au zis sa le tai cartofi tip chips dar la prajire nu s-a mai vazut ca sant chipsuri,oricum au fost buni

Mujdeiul :se curata usturoiul se piseaza bine apoi se pune putina sare si se amesteca , apoi se pune cate putin ulei ca si la maioneza dupa care se pune smantana.............e minunat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la punga de "hartie"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadina73 1

15.06.2010, 18:31

am inteles nici o probloema punem doi la pungasau chiar 3

mariac 1

15.06.2010, 23:03

elena1988 1

25.03.2011, 12:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu smantana