Pui la punga de "hartie"

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 14 Iun 2010 | 12118 vizualizari

COMENTARII (22)

nadina73 1

14.06.2010, 00:48

va astept cu mare drag,vad ca merge forte greu netu deja ,asa ca ma retrag si va las puiul

ana 1

14.06.2010, 07:43

wow ce fain arata!Punga nu se parleste in cuptor?

Dana Cristea - pusikmea 1

14.06.2010, 08:33

ieri cred ca a fost ziua puiuluiarata tare bine

madi_marin 1

14.06.2010, 08:59

la punga de hartie nu am incercat niciodata sa fac.... arata super bine, iar puiul e delicios preparat oricum....

Rocsi 1

14.06.2010, 10:54

cred k e tare delicios

Sylvia 1

14.06.2010, 12:12

Excelent arata 5 furculite , ce draga imi era reteta asta si mie si erau super buni ca erau puii mici

Ramonaky 1

14.06.2010, 18:13

asta e "domeniul" meu nadina carne de pui la orice ora as manca,si daca mai are si mujdei pe lanaga... vin si eu cu furculitele,poate mai prind vreo aripioara ceva

Ubulika 1

14.06.2010, 19:49

superrr tare !!!!

nadina73 1

15.06.2010, 17:58

ana nu se parleste si o ungi bine cu ulei inainte,inceaca e grozav

nadina73 1

15.06.2010, 17:59

danuta se pare ca da de fapt eu am facut sambata

nadina73 1

15.06.2010, 17:59

madi incearca e super bun

nadina73 1

15.06.2010, 17:59

asa e rocsi

nadina73 1

15.06.2010, 18:00

da sylvia ai dreptat erau mici si tare gustosi

nadina73 1

15.06.2010, 18:01

ramonaky haide ca pana ajungi la mine fac altu si mai mare si mai gras

nadina73 1

15.06.2010, 18:01

ubulika

Ramonaky 1

15.06.2010, 18:06

nadina73 1

15.06.2010, 18:15

sti ca e bun nu radepe bune incearca

nadina73 1

15.06.2010, 18:16

hai ca pana faci mai bine tragi o fuga

Ramonaky 1

15.06.2010, 18:29

stiu ca e o bunatate,ti-am zis,dasta as manca oricand radeam ca ai zis ca faci unu si mai gras pai sa stii k daca vin pana acolo,chiar o sa-mi trebuiasca portie dubla,dupa atata drum

nadina73 1

15.06.2010, 18:31

am inteles nici o probloema punem doi la pungasau chiar 3

mariac 1

15.06.2010, 23:03

elena1988 1

25.03.2011, 12:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de piept de curcan cu ciuperci in sos de rosii cu smantana