Pui manastiresc by Radu Anton Roman

de ianculubita in Pui, 21 Sep 2011 | 13719 vizualizari

COMENTARII (22)

Ligia Bxl 1

21.09.2011, 16:50

vreau si eu putin

La Ancuta 1

21.09.2011, 16:53

ce bine arata

diaconta 1

21.09.2011, 17:39

ce apetisant arata mancarea
dar ce pozitie interesanta are puiul inainte de a fi pregatit ce-i pasa ca noi poftim la mancare

gaby_duceag 1

21.09.2011, 17:50

diaaaa)))))))))))))))))))esti beton fato))))))

mirela0911 1

21.09.2011, 18:37

cred ca e delicioasa mancarea

Rocsi 1

21.09.2011, 19:52

arata senzational..daca as fi mai aproape te-as vizita sa gust din acest pui

Angelina_Elena 1

21.09.2011, 19:56

arata foarte bine si cred ca este foarte buna mancarica

ianculubita 1

21.09.2011, 20:20

Vai Diaconta,am inceput sa rad tare
crede-ma fara vreo aluzie

gaby_gabytza 1

21.09.2011, 20:30

foarte bun

adry88 1

21.09.2011, 21:14

arata bn si bun

MotanLaOale 1

22.09.2011, 08:04

bun bun

alinutzika 1

22.09.2011, 13:52

un deliciu

LUK 1

22.09.2011, 16:49

gustos rau

jolygina 1

22.09.2011, 19:06

foarte bine arata

Sidy 1

23.09.2011, 07:51

E...BUN...rau de tot Lulu... L-am testat si eu si ne-a placut mult de tot linga putina mamaliguta...

artanu 1

23.09.2011, 08:48

Felicitari, este foarte bun, si daca langa blidul cu pui mai pui o carafa de Muscat Otonel, burta ta poate sa iti multumeasca pe vecie . Asa sa fie !

DIANA B 1

23.09.2011, 09:25

Acestui pui , ii pasa fix in tartita de ce i se va intampla
Bunaciune , fara indoiala ... am si vizualizat reteta

mamaieelena 1

23.09.2011, 10:10

bun o sa incerc si eu reteta

lia maria 1

23.09.2011, 11:34

ce bunatate

onutta21 1

23.09.2011, 14:13

Au doamne ce bine arata ........ o sa il incerc si eu ....trebuie neaparat

novembber 1

23.09.2011, 18:07

Foarte bine arata! O sa incerc si eu, dar in loc de conserva de ciuperci o sa pun crude, imi plac mai mult.

tiby 1

25.09.2011, 11:26

super super bun...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu curry si caju