Pui nadusit

de ionix in Pui, 21 Oct 2009 | 5827 vizualizari

 

reteta am vazut la tv saptamana trecuta si am executat-o :D

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • o lamaie
  • 6 catei usturoi
  • ulei pentru prajit
  • jumatate de cana cu apa
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui nadusit:

Se transeaza puiul, se sareaza, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie. Cand s-a prajit bine se scoate din tigaie pe o farfurie. 

Intr-o alta tigaie se pun circa 5 linguri cu ulei la incins, se pune carnea si peste carne se pune apa si usturoiul taiat rondele. Se acopera cu un capac si se lasa sa se inabuse bine. Dupa circa 10-15 min se pun 3-4 felii de lamaie si se lasa la inabusit.

Cand pulpa feliilor de lamaie se topeste se scot, se pune sare si piper  si se adauga restul feliilor de lamaie. Se stinge focul si se mai lasa la inabusit circa 2-3 minute.

Se scoate pe un platou si se serveste cu mamaliguta.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui nadusit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionix 1

07.01.2010, 12:13

sa stii ca e foarte foarte gustos ...

Dana Cristea - pusikmea 1

03.03.2010, 22:32

am facut si eu reteta asta, pe acasa ai vazut reteta, asa-i?f bun

ionix 1

04.03.2010, 08:14

daaaaaaaaa, pe acasa am vazut-o asa-i, e foaaaaaaaaarte bun....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cocos in vin (Coq au vin)