Pui Nuggets

de Rocsi in Pui, 28 Dec 2013 | 13408 vizualizari

 

Intr-o zi zicea prietenul ca ar manca pui nuggets. Sincer eu nu am mancat si nici nu am facut niciodata dar am dat o scurta cautare pe internet, desi aveam deja idee cam cum se face, si m-am pus pe treaba. A iesit o bunatate ce s-a mancat imediat!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 cana pesmet nu foarte fin
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa praf de usturoi
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 1 ou
  • 1 lingurita marar uscat
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Nuggets:

Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si il taiem bucatele potrivite si subtirele.
Le condimentam cu sare, piper si le lasam 10 minute deoparte.
Oul il batem spuma cu putina sare, piper si mararul uscat.
Intr-un bolisor amestecam pesmetul cu boiaua de ardei, praful de usturoi, sare si piper dupa gust.
Intr-o tigaie incingem ulei.
Trecem fiecare bucata de pui prin ou, dar foarte putin, apoi il tavalim prin amestecul de pesmet.

Le punem in ulei la prajit si le rumenim bine pe ambele parti. Procedam astfel pana terminam tot puiul.

Le scoatem pe o farfurie in care asezam un servetel sa mai absoarba din ulei.
Le lasam sa se racoresca putin apoi servim.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Nuggets" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Rocsi 1

03.01.2014, 20:28

Multumesc Laura...

andi_nicoleta 1

20.05.2016, 09:57

Foarte buna reteta!!! Am incercat-o si eu.

Rocsi 1

20.05.2016, 21:37

Nicoleta, ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor din piept de gaina cu ciuperci