Pui parmigiana

de Lau in Pui, 18 Iul 2013 | 4981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • faina
  • branza brie(cascaval)
  • Sosul de rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 5 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2-3 catei usturoi
  • busuioc verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui parmigiana:

Pieptul de pui l-am taiat felii si il batem putin cu ciocanul,

Eu am pus intr-un vas 100 ml vin,sare,piper,busuioc, si am dat la frigider 30 min

Pregatim 3 farfurii in care vom pune faina,pesmetul amestecat cu sare si piper,ouale batute  cu furculita.

Trecem fiecare bucata prin faina(scuturam surplusul),prin ouale batute  si pesmet(pe ambele  parti avand grija sa se lipeasca pe toata suprafata carnii)

Le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti,le scoatem pe un servetel absorbant,

Sosul de rosii,calim ceapa in putin ulei incalzit,adaugam pasta de tomate si lasam sa se caleasca putin impreuna,dupa care adaugam rosiile(pisate in blender cu busuiocul si usturoiul)potrivim de sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba pana scade si devine mai grosut,

In tava termorezistenta adaugam sosul de rosii(din care am oprit putin)adaugam snitele de pui,deasupra sos de rosii(care l-am oprit)si deasupra branza rasa,

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce puiul se rumeste frumos,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui parmigiana" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la ceaun cu cartofi noi