Pui pe pat de varza

de mimmi in Pui, 29 Ian 2013 | 1398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza alba
  • 1 piept de pui file
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei galben
  • 2 morcovi
  • marar
  • cimbru
  • sare,piper
  • 100 ml vin
  • foi dafin
  • condiment pentru pui
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de varza:

Taiem varza fideluta,dam morcovii pe razatoare,taiem ardeiul fasii,usturoiul feliute si ceapa julien. Calim legumele de mai sus intr-o lingura de ulei,pana s-au inmuiat cat de cat,condimentam  cu sare,piper,marar si cimbru. Intre timp taiem pieptul de pui fasii sau felii si le condimentam.  Punem legumele calite intr-un vas de yena,deasupra asezam pieptul de pui. Adaugam cateva foi dafin,vinul si putina apa. Acoperim cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor pentru cca 1h. Dupa 40 de minut,luam folia sau capacul jos.

Pofta Buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Pui pe pat de varza-0
Pui pe pat de varza-1

COMENTARII (13)

diaconta 1

29.01.2013, 20:50

Aaaaaaaaa bun

Bya Ralu 1

29.01.2013, 21:04

yammy

jolygina 1

29.01.2013, 23:03

nu am mai facut demult varza cred ca trebuie sa o trec si eu in meniu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04