Pui pe sticla

de izulika in Pui, 17 Feb 2011 | 10614 vizualizari

 

sau nemocnice :> pentru ca din pacate din cauza lui mi-am petrecut ziua de nastere la spital

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
  • cimbru
  • piper
  • delicat
  • 6-7 cartofi
  • pasta de tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul se curata si se spala bine in interior, i se taie pielita de la gat, se unge cu ulei apoi se adauga condimentele pe toata suprafata.O sticla de bere se curata de eticheta si se umple cu apa, apoi se aseaza puiul pe ea.Intr-o tava, se adauga un strop de ulei si cartofii taiati in patru, condimentati si amestecati cu 2-3 linguri pasta de tomate.Puiul pe sticla se aseaza in mijlocul tavii,apoi se adauga putina apa peste cartofi si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

 

TIPS-URI

1

Atentie cand scoateti tava din cuptor, sa nu o miscati pentru ca este posibil sa va opariti cu apa din sticla

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui pe sticla 85656
retete culinare - Pui pe sticla 85657
retete culinare - Pui pe sticla 85658
retete culinare - Pui pe sticla 85659
retete culinare - Pui pe sticla 85660
retete culinare - Pui pe sticla 85661
retete culinare - Pui pe sticla 85662

COMENTARII (17)

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 14:40

Te-ai ars cu apa?..hm...imi pare tare rau...oricum ti-a iesit grozav.

MIUTA 1

17.02.2011, 17:44

delicios,imi place

guciu_pufy 1

26.05.2012, 20:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D