Pui pe sticla

de izulika in Pui, 17 Feb 2011 | 19304 vizualizari

 

sau nemocnice :> pentru ca din pacate din cauza lui mi-am petrecut ziua de nastere la spital

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • condimente pentru carnea de pui
  • ulei
  • cimbru
  • piper
  • delicat
  • 6-7 cartofi
  • pasta de tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Puiul se curata si se spala bine in interior, i se taie pielita de la gat, se unge cu ulei apoi se adauga condimentele pe toata suprafata.O sticla de bere se curata de eticheta si se umple cu apa, apoi se aseaza puiul pe ea.Intr-o tava, se adauga un strop de ulei si cartofii taiati in patru, condimentati si amestecati cu 2-3 linguri pasta de tomate.Puiul pe sticla se aseaza in mijlocul tavii,apoi se adauga putina apa peste cartofi si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

TIPS-URI

1

Atentie cand scoateti tava din cuptor, sa nu o miscati pentru ca este posibil sa va opariti cu apa din sticla

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

cismaru_nicoleta 1

17.02.2011, 14:40

Te-ai ars cu apa?..hm...imi pare tare rau...oricum ti-a iesit grozav.

MIUTA 1

17.02.2011, 17:44

delicios,imi place

guciu_pufy 1

26.05.2012, 20:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui condimentat, servit cu sos de usturoi si ardei copti