Pui pe sticla

de madi_marin in Pui, 21 Ian 2010 | 3971 vizualizari

 

N-am apucat sa fac decat o poza preparatului. A ,,zburat ,,imediat de pe platou...Un fel de ...,,zboara ,puiule, zboara,,....Oricum....e delicios si foarte fraged.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • condimente
  • ulei
  • 1 sticla de bere.....dar nu cu bere, ci cu apa...
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Se curata puiul de varfurile aripilor, se spala si se unge cu ulei. Se ,,maseaza,, cu condimente foarte bine.


intr-o tava se pune o sticla de bere plina cu apa si pe ea se aseaza puiul.Se pun 2-3 cani de apa in tava si se baga puiul la cuptorul incins. Din cand in cand se roteste sticla si se uda puiul cu zeama din tava.E gata cam in 2 ore , char 2 ore si jumatate daca il doriti mai crocant.


Noi l-am servit cu mujdei.

 

TIPS-URI

1

Se asteapta ca sa se rumeneasca putin pielea puiului si de-abia atunci incepe sas e stropeasca cu zeama din tava. Altfel condimentele nu vor mai sta pe el.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui pe sticla 14421
retete culinare - Pui pe sticla 14422
retete culinare - Pui pe sticla 14423

COMENTARII (9)

mihaelar63 1

21.01.2010, 22:35

prima mancare preparata de fiul meu a fost pui pe sticla , el a avut ideea sa puna in apa din sticla rozmarin , evaporandu -se apa ,puiul a fost delicios imi place madi trebuie sa tinem cont si sa ne amintim retete simple , sanatoase si gustoase.

Teo 1

21.01.2010, 22:44

e f. sanatos si are un gust aparte.

elena1988 1

15.03.2011, 13:26

la cat de bine arata si rumen este te cred ca si-a luat zborul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

ieri la 22:27

Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor

de Rocsi 9

Tortellini cu...

ieri la 20:28

Prajitura cu morcovi, nuci si afine

Prajitura cu...

ieri la 13:10