Pui pe sticla cu mujdei de usturoi

de Ina in Pui, 13 Apr 2010 | 6730 vizualizari

 

Mmmmmmm...!!!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  •  un pui potrivit
  • ulei
  • delikat
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • o capatana de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla cu mujdei de usturoi:

Se spala puiul bine , se unge cu ulei in interior si exterior, apoi se pudreaza cu delikat, piper, boia dulce.

Se ia o sticla de 0,5 litri ( de bere, cu gatul scurt, ca sa intre in cuptor) si se baga in fundul puiului, scotandu-se pe la gat. Sticla se umple cu apa. Se aseaza puiul in picioare pe o tava ( practic se sprijina tot pe fundul sticlei) si se pune la cuptor cca. o ora, pana se rumeneste bine.

Cand s-a rumenit se scoate sticla cu grija sa nu te frigi si se pune puiul pe un platou, de unde fiecare-si rupe ce parte doreste.

Se serveste cald, cu mujdei facut dintr-o capatana de usturoi pisat , peste care se toarna o ceasca cu apa clocotita in care am pus putin delikat.

S-aveti pofta si-un pahar de vin alaturi!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

rivka 1

14.04.2010, 20:39

da delicios , usturoiul face toata treaba acolo la sfarsit

Ina 1

28.04.2010, 22:05

mamaa, ce neserioasa sunt! Nici n-am mai trecut pe aici, sa va multumesc de aprecieri

Ina 1

28.04.2010, 22:06

O iau ca la Oscar: multumesc rocsi, Silvi0ara, carla, mena, izulika, Nicolae, madi, rivka.....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi la cuptor