Pui pe sticla la cuptor(nr.1)

de vero_closca in Pui, 21 Apr 2010 | 12155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • putin ulei de masline
  • sare,
  • piper
  • 6 ardei grasi rosii
  • 6 cartofi noi roz
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cub knorr de gaina
  • 1 pahar vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla la cuptor(nr.1):

puiul se curata,se spala si se usuca cu un servet .se unge cu ulei de masline,sare si piper si se aseaza pe un borcan sau o sticla umpluta pe jumatate cu apa.morcovul si ceapa se curata,se spala,se taie in rondele si se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu vinul,piper si cubul de gaina dizolvat intr-o ceasca de apa fierbinte.puiul se aseaza si el in acest vas.vasul de pune in tava de la aragaz,pe margine asezandu-se ardeii si cartofii spalati si curatati inainte.se introduce tava la cuptor si se coace aproximativ o ora la foc mediu.puiul se inteapa din cand in cand cu o scobitoare pt a verifica daca este gata si se stropeste cu sosul din vas.

se serveste cu ardei  si cartofi copti si cu sosul pe care il prepari astfel: mixezi morcovii si ceapa impreuna cu sosul de vin,treci prin sita si ...gata! e delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla la cuptor(nr.1)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui si pulpe aromate la cuptor