Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
puiul se curata,se spala si se usuca cu un servet .se unge cu ulei de masline,sare si piper si se aseaza pe un borcan sau o sticla umpluta pe jumatate cu apa.morcovul si ceapa se curata,se spala,se taie in rondele si se pun intr-un vas termorezistent impreuna cu vinul,piper si cubul de gaina dizolvat intr-o ceasca de apa fierbinte.puiul se aseaza si el in acest vas.vasul de pune in tava de la aragaz,pe margine asezandu-se ardeii si cartofii spalati si curatati inainte.se introduce tava la cuptor si se coace aproximativ o ora la foc mediu.puiul se inteapa din cand in cand cu o scobitoare pt a verifica daca este gata si se stropeste cu sosul din vas.
se serveste cu ardei si cartofi copti si cu sosul pe care il prepari astfel: mixezi morcovii si ceapa impreuna cu sosul de vin,treci prin sita si ...gata! e delicios!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult