Pui pe sticla (nr.2)

de vero_closca in Pui, 21 Apr 2010 | 1836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare
  • 6 capatani de usturoi
  • 3 dovlecei tineri
  • 6 rosii mai mici
  • 1/2 pachet de unt
  • un buchetel de verdeata(patrunjel,marar,cimbru,2 foi de dafin)
  • sare
  • piper
  • boia dulce(sau iute pt cine prefera picant)
  • o cescuta de supa de pui sau legume.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla (nr.2):

puiul se curata,se spala,se usuca si se unge pe exterior si interior cu untul(amestecat inainte cu sare,piper,boia si verdeturile tocate marunt) si se aseaza peste o sticla umpluta pe jumatate cu apa.

legumele se spala si se taie astfel: usturoiului i se taie putin partea de sus,dovleceii se taie in sferturi sau felii,la fel si rosiile.puiul se aseaza intr-o tava iar legumele se aseaza alaturi.se presara cu putina sare si piper,se toarna supa si se introduce tava la cuptor,la foc mediu pt aproximativ o ora.din cand in cand puiul se inteapa pt a vedea daca s-a facut si se stropeste cu sosul din tava.

se serveste cu legumele coapte.pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui pe sticla (nr.2) 27770
retete culinare - Pui pe sticla (nr.2) 27771
retete culinare - Pui pe sticla (nr.2) 27772
retete culinare - Pui pe sticla (nr.2) 27773
retete culinare - Pui pe sticla (nr.2) 27774

COMENTARII (4)

Bucataras Medi 1

21.04.2010, 19:21

bun rau...................

ionela2682 1

21.04.2010, 19:21

waw cred ca abandonez rotisorul de la aragaz in favoarea sticlei! ce bine arata ambele variante!

marcela1979 1

22.04.2010, 09:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29