Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
puiul se curata,se spala,se usuca si se unge pe exterior si interior cu untul(amestecat inainte cu sare,piper,boia si verdeturile tocate marunt) si se aseaza peste o sticla umpluta pe jumatate cu apa.
legumele se spala si se taie astfel: usturoiului i se taie putin partea de sus,dovleceii se taie in sferturi sau felii,la fel si rosiile.puiul se aseaza intr-o tava iar legumele se aseaza alaturi.se presara cu putina sare si piper,se toarna supa si se introduce tava la cuptor,la foc mediu pt aproximativ o ora.din cand in cand puiul se inteapa pt a vedea daca s-a facut si se stropeste cu sosul din tava.
se serveste cu legumele coapte.pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult