Pui picant pe pat de paste

de Rocsi in Paste, 22 Mar 2011 | 2017 vizualizari

 

Simteam nevoie sa manancul puiul cu altceva in afara de cartofi,mazare,fasole verde si altele..am ales sa le fac cu o mana de paste..foarte bun a fost!

 

INGREDIENTE

  • jumatate piept de pui fara os si piele
  • 1 ceapa
  • 1 cub unt + 1 lingurita pentru paste
  • 3 rosii intregi in suc propriu
  • 1 canita mica suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 bucatica mica chili
  • o mana paste
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant pe pat de paste:

Pieptul de pui il spalam bine ,il tamponam cu niste servetele de bucatarie si il taiem bucati,pe lung ,mai groase.

ceapa o curatam,o spalm si o tocam marunt.

rosiile le scoatem din conserva si le taiem cubulete.

intr-o tigaie punem un cub de unt la topit .

adaugam ceapa si rosiile taiate si le lasam cam 2-3 minute pe foc.

apoi punem o cana cu apa si dam drumul si la pui.

acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit.

dupa circa 10 minute punem si sucul de rosii dar si chili tocat marunt(voi puteti pune cat de mult doriti,eu mi-am pus putin ca l-am facut foarte putin picant).

condimentam cu sare dupa gust  si un strop de piper.

mai lasam putin pe foc pana puiul este bine facut.

in acest timp fierbem si pastele.

intr-o oala punem niste apa si putina sare pe foc.

cand fierbe dam drumul la paste si le fierbem intre 10 si 15 minute.

cand sunt gata le scurgem de apa si punem peste ele o lingurita de unt si le amestecam bine  pana ce,acesta din urma se topeste.

cu cele doua feluri pregatite incepem servirea.

punem pe o farfurie pastele,iar deasupra puiul pican si cu sos .

presaram si niste patrunjel verde.

pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pui picant pe pat de paste-0
Pui picant pe pat de paste-1

COMENTARII (30)

Rocsi

Rocsi 1

25.03.2011, 10:45

cris

AutumnForest

AutumnForest 1

04.05.2011, 20:52

e superrr !! am facut si eu reteta de 2 ori toata lumea a apreciat`o. recomand

adry88

adry88 1

21.05.2011, 12:06

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24