Pui picant pe pat de paste

de Rocsi in Paste, 22 Mar 2011 | 4714 vizualizari

 

Simteam nevoie sa manancul puiul cu altceva in afara de cartofi,mazare,fasole verde si altele..am ales sa le fac cu o mana de paste..foarte bun a fost!

 

INGREDIENTE

  • jumatate piept de pui fara os si piele
  • 1 ceapa
  • 1 cub unt + 1 lingurita pentru paste
  • 3 rosii intregi in suc propriu
  • 1 canita mica suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 bucatica mica chili
  • o mana paste
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant pe pat de paste:

Pieptul de pui il spalam bine ,il tamponam cu niste servetele de bucatarie si il taiem bucati,pe lung ,mai groase.

ceapa o curatam,o spalm si o tocam marunt.

rosiile le scoatem din conserva si le taiem cubulete.

intr-o tigaie punem un cub de unt la topit .

adaugam ceapa si rosiile taiate si le lasam cam 2-3 minute pe foc.

apoi punem o cana cu apa si dam drumul si la pui.

acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit.

dupa circa 10 minute punem si sucul de rosii dar si chili tocat marunt(voi puteti pune cat de mult doriti,eu mi-am pus putin ca l-am facut foarte putin picant).

condimentam cu sare dupa gust  si un strop de piper.

mai lasam putin pe foc pana puiul este bine facut.

in acest timp fierbem si pastele.

intr-o oala punem niste apa si putina sare pe foc.

cand fierbe dam drumul la paste si le fierbem intre 10 si 15 minute.

cand sunt gata le scurgem de apa si punem peste ele o lingurita de unt si le amestecam bine  pana ce,acesta din urma se topeste.

cu cele doua feluri pregatite incepem servirea.

punem pe o farfurie pastele,iar deasupra puiul pican si cu sos .

presaram si niste patrunjel verde.

pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui picant pe pat de paste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca dulce cu spaghete