Pui Romantic cu capsuni

de mimmi in Pui, 15 Iun 2011 | 2681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui file
  • 250gr capsuni
  • 150gr cas razalit{se poate folosi mozzarella}
  • plante aromatice:busuioc,oregano
  • ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • sare.
  • piper,
  • boia dulce
  • 1lingura miere
  • 1lingura de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Romantic cu capsuni:

Sectionati fileurile de pui pe latime, desfaceti-le pe din 2, bateti carnea, presarati sare, piper si boia. Tocati plantele aromate(ale mele au fost uscate).

 Presarati pe fiecare fileu cate 1-2 linguri de ierburi aromatice si cascavalul razalit. Infasurati bine fileurile si prindeti-le cu scobitori.
Puneti rulourile de pui la prajit in putin ulei de masline, la foc mediu. Presarati peste ele ierburi aromatice, piper si boia.

Cat timp se prajesc rulourile, va ocupati de garnitura. Spalati capsunile, taiati-le in 2 si pentru cateva minute doar,asezonatile intr-o craticioara pe foc, cu 1lingura de unt,mierea si  stropiti-le cu suc de lamaie dupa gust. Cand rulourile sunt  rumenite, scoateti-le pe un platou,pe un servet absorvant sa se raceasca putin. Scoateti scobitorile cand rulourile sunt caldute. Decorati platoul de servire cu garnitura de capsuni si obtineti un regal culinar romantic,o combinatie aromata si inedita.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui Romantic cu capsuni 110459
retete culinare - Pui Romantic cu capsuni 110460
retete culinare - Pui Romantic cu capsuni 110461
retete culinare - Pui Romantic cu capsuni 110462
retete culinare - Pui Romantic cu capsuni 110463

COMENTARII (19)

Sylvia 1

16.06.2011, 16:48

ce mi-a placut titlu super reteta si prezentarea

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 22:53

ionela2682 1

17.06.2011, 17:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29