Pui rustic cu cartofi , la vas roman

de Sidy in Pui, 8 Sep 2010 | 8255 vizualizari

COMENTARII (20)

Julie 1

08.09.2010, 08:16

La pranz ne mutam la tine!

yafa 1

08.09.2010, 09:07

Ce fripturica buna, vin si eu la pranz

gaby_duceag 1

08.09.2010, 09:08

yafa, vin cu tine. trebuie neaparat sa achizitionez si io un vas de asta

ionix 1

08.09.2010, 09:15

eu iau la pachet... nu vreau sa-i gatesc sotului azi

Rocsi 1

08.09.2010, 11:16

mama mama bine mai arata

ana 1

08.09.2010, 11:19

ce bunatate ai facut!

Laly 1

08.09.2010, 11:22

am ajuns si eu la o pulpita

silvi0ara 1

08.09.2010, 12:03

Mai ai?ca vin si eu ca tare bine arata.

mena29 1

08.09.2010, 12:23

Sper ca nu am ajuns prea tarziu si mai este friptura si pentru mine

Sidy 1

08.09.2010, 17:33

Desi am facut doar cateva pulpe doar...le tai marunt sa ajunga la fiecare !!!Asa ca ...serviti-va va rog frumos

nadina73 1

08.09.2010, 18:48

asa deci mi-e mi-ai pastrat?sper ca nu le-a mancat zugravisuper deci

Sidy 1

08.09.2010, 19:20

Nu ma mai necaji Nadina cu zugravii....
Daca ai vedea cum arata strada sapata si brazdata de 5 firme care s-au hotarat sa-si schimbe toate tevile ...Si pe 15-20 trebuie sa ma mut. Dar cum ? Cu mobila in brate ?

Bunica 1

08.09.2010, 20:27

Da sunt si legume, nu numai pulpite !" Ia si zemsoara finisoara "- un banc referitor la nasa ( gabita)si fina

Corinuta 1

09.09.2010, 00:13

ela 1

09.09.2010, 00:14

ce bine arata.....

roberth 1

27.08.2012, 20:54

Daca bagati vasul roman in cuptorul incins se sparge. Garantat. Deci, pana la urma cum se face?

Sidy 1

28.08.2012, 08:39

Il ti in apa prima data macar 30 de minute, apoi poti sa-l pui in cuptorul incins ca nu are nimic !!!Garantat....

andreea_angelo 1

14.11.2012, 19:57

in apa rece sau in apa calda tre sa tii vasu inainte???

diaconta 1

14.11.2012, 20:01

Andreea,in apa rece,iar cand se folosesc vase de lut sau ceramice,acestea se pun in cuptorul caldut,nu fierbinte.

Sidy 1

15.11.2012, 08:10

In apa rece il tin si il bag apoi in cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade...
Asa il folosesc de vreo 3 ani si sunt tare multumita de el....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui fript in ardei