Pui Shanghai

de Constelatialeu in Pui, 13 Mar 2016 | 2558 vizualizari

 

Sau ce mai mananca Leone la facultate....

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui dezosate
  • 1 lingura de sos de soia
  • sare
  • 4 oua mici
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita amidon
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Mai intai dezosam pulpele si taiem bucatele  mici, le asezam intr-un castron, presaram un pic de sare si turnam o lingura de sos de soia, amestecam, acoperim castronul si-l bagam la frigider pana a doua zi.

A doua zi le pregatim. Intr-un castron sparcem ouale, adaugam sosul de soia, mustarul, un pic de sare si piper si amestecam bine, apoi cernem faina amestecata cu amidonul.tavalim bucatelele de pui prin faina, scuturam surplusul apoi le punem in castronul cu amestecum de mai sus.

Punem tigaia wok pe foc sa se incinga, adaugam ulei si apoi asezam bucatele de pui, le lasam sa se rumeneasca pe o parte apoi le intoarcem pe partea cealalta.

Le scoatem pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui Shanghai-0
Pui Shanghai-1
Pui Shanghai-2
Pui Shanghai-3
Pui Shanghai-4
Pui Shanghai-5
Pui Shanghai-6
Pui Shanghai-7
Pui Shanghai-8
Pui Shanghai-9
Pui Shanghai-10
Pui Shanghai-11
Pui Shanghai-12

COMENTARII (20)

-Licurici-

-Licurici- 1

14.03.2016, 11:31

anca_rm

anca_rm 1

15.03.2016, 09:12

fain puiul asta

mihaelar63

mihaelar63 1

15.03.2016, 23:38

Chiar ca-mi place puiul asta . Trebuie sa execut si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!