Pui Shanghai

de deyutzky in Pui, 26 Aug 2016 | 2270 vizualizari

 

Un alt mod de a gati pieptul de pui. 

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de mustar
  • 3 linguri faina
  • 5-6 linguri pesmet
  • 5-6 linguri susan
  • ulei pentru prajit
  • Pentru marinarea carnii:
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 3 linguri vin alb sau bere
  • 1/2 cana de apa
  • 1 catel de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Shanghai:

Spalam pieptul de pui si il taiem fasii, apoi il punem intr-un bol.

Adaugam sare si piper dupa gust, 1/2 cana de apa, uleiul de masline si vinul alb. Acoperim bolul cu un capac si il dam la frigider pentru minim 30 de minute. Pieptul de pui pe care l-am avut eu a fost de tara si l-am lasat la marinat la frigider aprox. 2 ore.

In alt vas pregatim un sos: batem ouale cu putina sare si piper, adaugam faina(amestecam bine sa nu se formeze cocoloase) si mustarul. 

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi luam cate o fasie de carne, o dam prin sosul obtinut, apoi prin pesmetul amestecat cu susan, dupa care o punem la prajit.

Procedam la fel si cu celelalte fasii de carne si le lasam la prajit pana cand se rumenesc bine pe toate partile. 

Le scoatem si le punem pe servetele pentru a se absoarbe uleiul. 

Sunt bune si calde si reci, iar daca le serviti alaturi de un sos de usturoi...mmmmm....sunt delicioase! 

Va doresc Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui Shanghai 454484
retete culinare - Pui Shanghai 454485
retete culinare - Pui Shanghai 454486
retete culinare - Pui Shanghai 454487
retete culinare - Pui Shanghai 454488
retete culinare - Pui Shanghai 454489
retete culinare - Pui Shanghai 454490
retete culinare - Pui Shanghai 454491

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

01.09.2016, 17:37

mihaelar63 1

03.09.2016, 00:35

Trebuie sa testez si eu reteta aceasta

mirela0911 1

03.09.2016, 19:26

yumiii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55