Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un alt mod de a gati pieptul de pui.
Spalam pieptul de pui si il taiem fasii, apoi il punem intr-un bol.
Adaugam sare si piper dupa gust, 1/2 cana de apa, uleiul de masline si vinul alb. Acoperim bolul cu un capac si il dam la frigider pentru minim 30 de minute. Pieptul de pui pe care l-am avut eu a fost de tara si l-am lasat la marinat la frigider aprox. 2 ore.
In alt vas pregatim un sos: batem ouale cu putina sare si piper, adaugam faina(amestecam bine sa nu se formeze cocoloase) si mustarul.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi luam cate o fasie de carne, o dam prin sosul obtinut, apoi prin pesmetul amestecat cu susan, dupa care o punem la prajit.
Procedam la fel si cu celelalte fasii de carne si le lasam la prajit pana cand se rumenesc bine pe toate partile.
Le scoatem si le punem pe servetele pentru a se absoarbe uleiul.
Sunt bune si calde si reci, iar daca le serviti alaturi de un sos de usturoi...mmmmm....sunt delicioase!
Va doresc Pofta Buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult